Om

Egil´s Cafe er opkaldt efter Egil Fischer, som har grundlagt Femmøller og sikret de smukke omgivelser med grønne områder og kig til vandet.

Egil´s Cafe ligger centralt i Femmøller og bare et stenkast fra stranden. Her er der mulighed for at slå sig ned og nyde en kop kaffe, en specialøl eller et godt glas vin. Her er tempoet sat ned og kvaliteten i højsæde.

Cafeen er inderettet med original kunst. Servicen er hånddrejet keramik med dekorationer af kunstneren Birgit Krogh, som også står bag de smukke borde i cafeen. I vinduet hænger smukke glaslamper fra glaspusteriet i Ebeltoft PUST .

Slå dig ned i cafeen eller i havestuen – eller nyd solen i den hyggelige gårdhave.

Det er muligt at købe mad og drikke “to-go”, hvis man gerne vil have forplejning med på stranden: Men kun hvis man højt og helligt lover at smide madpapir og papkrus i skraldespanden!

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os! Det lettest er at sende os en mail, da travlhed nogle gange forhindre os i at tage telefonen.

Bordbestilling?
Det kan være en god ide at bestille et bord, hvis I kommer mere end fire personer.

Arrangementer
Vi vil meget gerne bidrage til at skabe gode rammer omkring et arrangement. Har du et arragement i tankerne, så kontakt os gerne til en snak om hvornår, hvor mange og priser. Vi har plads til 35 gæster  i Egil’s Café.

Egil’s Café
Hovedgaden 14, Femmøller Strand, 8400 Ebeltoft

Tlf. 22202976
Send os en mail

cvr. nr. 43153218