Unika borde

Køb dit yndlingsbord med hjem!

 

De smukke borde, som står i Egil´s Café og Mols Kafferisteri er skabt af keramiker Birgit Krogh. Hver enkel flise er et lille unikaværk i sig selv, og Birgit Krogh har omhyggeligt sammensat fliserne til de færdige bordplader. Fliserne er malet med keramisk glassur og brændt ved 1050 grader. Der er ikke to fliser eller to borde, der er ens. Stellet er galvaniseret stål.

Vi har nu fået lavet tilstrækkelig mange borde til, at vi åbner for salg af bordene.

Er du interesseret, så kig forbi Egil´s Café, Hovedgaden 14, Femmøller Strand, 8400 Ebeltoft. Alle bordene kan købes! Et bord koster kr. 5.500,- incl moms.

Bordene kan holde til lidt af hvert, men den danske vinter kan være skiftevis våd og kold (og begge dele), så vi anbefaler, at bordene beskyttes mod fugt, når frosten sætter ind.

Hvis du/I ikke har mulighed for at komme i åbningstiden, så kontakt os pr. telefon 21180102.

Se flere af Birgits værker på birgitkrogh.dk

 

Unika fliser

I forbindelse med tilblivelsen af de smukke borde i Egil´s Café & Mols Kafferisteri, malede keramiker Birgit Krogh et begrænset antal fliser, som ikke blev brugt til bordene. Fliserne er malet med keramisk glassur og brændt ved 1050 grader. Der er monteret et lille ophæng på bagsiden.

Der er ikke to fliser der er ens. En smuk værtindegave eller et fint minde fra ferie på Djursland. Disse fliser kan købes enkeltvis for kr. 200,-