Om

Egil´s Cafe er opkaldt efter Egil Fischer, som har grundlagt Femmøller og sikret de smukke omgivelser med grønne områder og kig til vandet.

Egil´s Cafe ligger centralt i Femmøller og bare et stenkast fra stranden. Her er der mulighed for at slå sig ned og nyde en kop kaffe, en specialøl eller et godt glas vin. Her er tempoet sat ned og kvaliteten i højsæde.

Cafeen er inderettet med original kunst. Servicen er hånddrejet keramik med dekorationer af kunstneren Birgit Krogh, som også står bag de smukke borde i cafeen. I vinduet hænger smukke glaslamper fra glaspusteriet i Ebeltoft PUST . Kari Baklund og Morten Engstrøm, som står bag Egil´Cafe og Mols Kafferisteri er sikre på, at originalt håndværk og kunst kan mærkes: Man bliver opløftet af det!

Slå dig ned i cafeen eller i havestuen – eller nyd solen i den hyggelige gårdhave.

I baglokalet har Mols Kafferisteri sit risteri og pakkeri. Smut ind og se, hvor der sker. Hvis du er heldig, så er der gang i kafferistningen!

I vores bageri bager vi hver dag i sæsonen økologisk morgenbrød, brød og rugbrød. Igennem en glasrude er det muligt at følge arbejdet i bageriet.

På kortet finder man bla. kaffe fra Mols Kafferisteri (selvfølgelig!), gode teer, økologiske saft, sodavand fra Ebeltoft gårdbryggeri, specialøl fra nær og fjerne, gode vine, hjemmebagte kager & rugbrødssandwich.

Det er muligt at købe mad og drikke “to-go”, hvis man gerne vil have forplejning med på stranden: Men kun hvis man højt og helligt lover at smide madpapir og papkrus i skraldespanden!